Boekvoorstelling ‘Wortels en vleugels in verbinding’

Op vrijdag 1 maart 2024 organiseren we de officiële boekvoorstelling van ‘Wortels en vleugels in verbinding’.

Een voorsmaakje gaven we al, in september. Deze keer is het voor echt. Op 1 maart ontmoeten we jullie graag in zaal Costa te Antwerpen, waar jullie kennis kunnen maken met ons boek.

Het boek biedt een hele waaier aan oefeningen. Verrassende en originele manieren om in gesprek te gaan rond de thema’s positieve communicatie, respect, feedback, conflicthantering, vertrouwen en samenwerken. Opgebouwd met herkenbare en wederkerende bouwstenen, zoals cirkelen, denken en doen, en mentale en actieve training.

In deze boekvoorstelling willen we jullie laten zien dat je op verschillende manieren met ons boek aan de slag kan gaan: met jongeren, in teams, of als een schatkist aan oefeningen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie trajecten:

Traject 1: Feedback en communicatie

Dit traject is bedoeld voor deelnemers die het boek graag willen gebruiken om mee aan de slag te gaan in een team. Feedback geven en ontvangen, geef toe, we vinden het niet altijd gemakkelijk. In deze workshop duik je diep in het thema feedback en maak je kennis met verschillende oefeningen die jou of je team kunnen versterken in het geven en ontvangen van feedback.

Traject 2: Jongerenmaat

Als je werkt met jongeren, is dit boek jou op het lijf geschreven. Makkelijk gezegd, maar hoe begin je er aan? Dit traject zet het werken met jongeren centraal: hoe krijg je jongeren mee in de oefeningen? Wat is de meerwaarde van deze oefeningen voor jongeren? Hoe doe je samen met de jongeren aan reflectie? Antwoorden op deze vragen krijg je in deze workshop. Dit aan de hand van heel wat verschillende oefeningen.

Traject 3: Schatkist

Snuisteren in de schatkist, is wat we doen in dit traject. Misschien weet je nog niet goed wat je zou willen of kunnen doen met de oefeningen in het boek, maar je wil graag ontdekken wat het boek te bieden heeft. Dan is dit traject iets voor jou. Je maakt kennis met verschillende thema’s én met de verschillende bouwstenen van het boek. Aan het einde van deze workshop heb je dus een goed zicht op wat deze schatkist aan oefeningen jou kan bieden.

Laat ons weten voor welk traject jij warm loopt en schrijf je in. Afsluiten doen we met een netwerkreceptie.

Waar is dat feestje?

Vrijdag 1 maart, van 14 tot 17u in Zaal Costa (Sint-Andriesplaats 24, 2000 Antwerpen)

Wie tussen nu en 1 maart het boek aankoopt, krijgt meteen ook gratis toegang tot dit evenement. Tot dan?

Schrijf je in

    Koop hieronder het boek

    Scroll naar boven