Nieuw boek: Wortels en vleugels in verbinding

Dat tweede boek schrijven we wel even, dachten we. Dat is nu zowat vier jaar geleden. Er volgde nog heel wat schrijven, feedback, bijschaven en weer schrijven. En nu is het boek er.

‘Wortels en vleugels in verbinding´

Na ´Stevige Wortels, sterke vleugels´ opnieuw een boek gericht op wie werkt met jongeren. Maar geloof me als ik zeg dat je sommige reflecties ook op jezelf toe kan passen. Ik spreek uit ervaring.

We struinen in dit tweede boek door thema´s als positieve communicatie en samenwerken. We duiken af en toe de diepte in, onder andere in de thema´s vertrouwen en respect. En we hebben het over tips en tools in de thema´s feedback en conflicthantering. En dat alles op maat van (wie werkt met) jongeren.

In ons boek geen theoretische uiteenzettingen. Het is een praktisch doeboek. Niet ´praten over´, gewoon doen.

Alle thema´s worden benaderd vanuit verschillende invalshoeken. Voor praters, voor denkers, voor doeners … voor elk wat wils. Meer inzicht verwerven in het thema? Het kan. Letterlijk aan den lijve ervaren wat dit thema met je doet? Het kan. Het thema al cirkelend verkennen? Het kan. Actieve oefeningen doen? Ja, u raadt het al, het kan.

Een oprecht dank je wel aan mijn collega-auteurs voor hun volgehouden moed, hun inspiratie en ideeën en het ongedwongen engagement van waaruit dit alles vertrekt.

Meer info? Neem hier een kijkje.

Binnenkort kondigen we ook een boekvoorstelling aan. Interesse? Volg onze Wortels en Vleugels pagina’s op Linked in of Instagram.

Scroll naar boven