Info

Wortels & wat?!

Onze naam is ontleend aan een oude zegswijze, die ouders toewenst dat ze hun kinderen stevige wortels en sterke vleugels mogen geven. Stevige wortels als basis om later de vleugels uit te strekken.
Als volwassenen hebben we de taak om jongeren zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. Jongeren het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan, helpt hen hun vleugels uit te strekken.

En dat is net de rol die ook wij willen vervullen: ertoe bijdragen dat jongeren er zo goed mogelijk in slagen om op te groeien tot zelfbewuste en zelfredzame volwassenen.

Maar we gaan verder dan dat. We geloven dat groei niet leeftijd gebonden is. Daarom bieden we ook een scala aan boeiende coaching en workshops voor volwassenen. Of je nu je professionele vaardigheden wilt verbeteren, persoonlijke groei wilt stimuleren of gewoon wilt blijven leren, wij hebben iets te bieden voor mensen van alle leeftijden.

Dat duwtje in de rug zit vaak in dialoog. Samen werken we rond thema’s die relevant zijn voor opgroeiende jongeren en volwassenen die streven naar voortdurende ontwikkeling.

Bij Wortels & Vleugels geloven we dat groei een levenslange reis is, en we zijn er om je te begeleiden, ongeacht je leeftijd. Voel je vrij om ons aanbod te verkennen en te ontdekken hoe we jouw groei kunnen ondersteunen.

Ook bieden we aangepaste programma’s en workshops voor organisaties en bedrijven die willen investeren in de ontwikkeling van hun teams of organisatie. We geloven dat sterke teams en goed geleide organisaties worden gebouwd op een fundament van voortdurende groei en ontwikkeling.

Tijl Vandenberghe

Tijl Vandenberghe heeft reeds jaren ervaring met het geven van vorming, zowel aan jongeren als volwassenen. Hij werkte jaren als begeleider en coördinator van de dienst School PRO van Elegast vzw. Momenteel werkt hij voor een grote welzijnsorganisatie in Antwerpen.

Bart Ceunen

Bart Ceunen zijn passie is om te werken met jongeren, leerkrachten, vormingswerkers, begeleiders en allerhande teams. Hij wil steun bieden aan hen door een waaier open te trekken aan verschillende methodisch onderbouwde werkvormen. Hij heeft ervaring in het werken rond gedragsalternatieven, psychofysieke educatie, hij denkt geweldloos en oplossingsgericht, gaat ervaringsgericht aan de slag.

Eveline De Wree

Eveline De Wree startte haar loopbaan in de academische wereld, maar trok nadien vol enthousiasme het werkveld in. Ze ging aan de slag als begeleider van jongeren die strafbare feiten pleegden en/of kampten met problemen op school, en was leidinggevende in deze teams. Momenteel werkt ze rond de thematiek van intrafamiliaal geweld.

Scroll naar boven